Referenciáink

21-es számú főút

Tervezői és mérnöki szolgáltatás

Főtervező | Chief designer: UTIBER Kft.
A projekt célja a főváros és Salgótarján közötti gyorsabb elérhetőség biztosítása volt, elősegítve Heves és Nógrád megyék elmaradott térségeinek fejlődését. A 21-es számú főút 2×2 sávra történő bővítése a korábban megépült 1-1,5 kilométeres előzési szakaszok összekötésével valósult meg.

35,7 km

2×2 sáv

8 db különszintű csomópont

15 db szintbeni csomópont

33 db műtárgy

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top