Referenciáink

47-es út Hódmezővásárhely elkerülő szakasz

Tervezői szolgáltatás

Főtervező: UTIBER Kft.

UTIBER generáltervezésében készült el a 12,7 km-es, 2×1 sávos útszakasz, 110 km/h sebességnek megfelelő tervezési paraméterekkel. A projekt leglátványosabb része a végcsomópontban megépült külön szintű körforgalom, a Kopáncsi körhíd, amely az ország legnagyobb ilyen műtárgya. Összesen kilenc szerkezeti egységből áll.

12,7 km hossz2×1sáv

4 db műtárgy

6 db
csomópont

330 t
szerkezeti acél (körhíd)

13 000 m³ szerkezeti beton (körhíd)

³

 

 

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top