Referenciáink

Development of the M0 beltway

Engineering services

The M0 expressway – often referred to as the Budapest beltway – is a high-speed road
that encircles the Hungarian capital. Up to this date, some 80 km has been built from
its planned final length of 108 km.
Sections:
– M0 northern sector: Megyeri Bridge
– M0 southern sector: between main road 1 and the M5 motorway
– M0 eastern sector: between the M5 and M3 motorways

66 km main carriageway development

2×2, 2×3lane expansion

24
interchanges

51 engineering structures

3new bridges above the Danube

3 rest areas

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top