Referenciáink

M43 motorway

Design services

By branching off from the M5, going around Makó, and leading to the Csanádpalota/Nagylak border crossing point, the M43 ensures a so-called transit corridor between Eastern Europe and the eastern regions of the Balkans. As a further advantage, motorists have been provided with a direct motorway link to Arad.The Móra Ferenc bridge was designed by Pont-TERV Mérnöki Tervező és Tanácsadó Zrt. in cooperation with UVATERV Zrt.-vel.

M43 SZEGED – MAKÓ

SECTION 1: MAIN ROAD 5 – MAIN ROAD 47

Engineer: UTIBER Kft

6,7 km long

M43 SZEGED – MAKÓ

SECTION 2: MAIN ROAD 47 – LOCAL ROAD 4413, incl. Tisza bridge

Chief designer: UTIBER Kft.

8,7 km long

M43 SZEGED – MAKÓ

SECTION 3: LOCAL ROAD 4413 -LOCAL ROAD 4415

Chief designer: UTIBER Kft.

16,2 km long

M43 MAKÓ–CSANÁDPALOTA–NAGYLAK

Chief designer: UTIBER Kft.

23,1 km long

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top