Referenciáink

M86 expressway

Design services

Chief designer: Út-Teszt Kft.

The Szeleste-Csorna segment of the M86 constitutes the next and final part – after the M85 and
the Csorna bypass – in the effort to link Szombathely to the Hungarian high-speed bloodstream.
By connecting existing 2×2-lane bypass sections with completely new stretches of pavement,
a nearly 60-kilometre-long high-speed road has been realised. Owing to the investment, settlements
along main road 86 have been relieved from significant traffic loads, while the section
allows faster access to Budapest and Hegyeshalom through the M1.

40,86 kmlong

2×2lanes

25,60 mcrown width

multi-level interchanges

43
structures

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top