Referenciáink

M35-ös autópálya 481.sz. főút - Berettyóújfalu közötti szakasz, M4-es autópálya Berettyóújfalu-Nagykereki közötti szakasz

Tervezői szolgáltatás

Főtervező: UTIBER Kft.

Az M35-ös autópálya nyomvonalának folytatásaként második ütemben a 481-es számú foút és Berettyóújfalu közötti szakasz épült meg (49+050 – 69+250 kmsz), amely magába foglalja az M35-
M4-M47 csomópont Debrecen – országhatár irányú összeköto ágának létesítését, valamint az M4-es autópályának Berettyóújfalu és Nagykereki közötti (1+025 – 2+550 kmsz), másfél kilométeres szakaszát. Az M35 autópálya fontos részét képezi a nemzetközi és a belföldi gyorsforgalmi úthálózatnak.

26,3 km autópálya2×2forgalmi sáv

26,60 m korona-szélesség

1 db
különszintű csomópont

11 db
műtárgy

1 db komplex pihenő

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top