Referenciáink

M43-as autópálya

Tervezői szolgáltatás

Az M5-ös autópályától Makó elkerülésével a Csanádpalota/Nagylak országhatárig
tartó pályaszakasz úgynevezett tranzitfolyosót biztosít Kelet-Európa és a Balkán keleti része között. A teljes szakasz megépülésének köszönhetően autópályán közlekedhetünk Aradig. A Móra Ferenc hidat a Pont-TERV Mérnöki Tervező és Tanácsadó Zrt tervezte a társtervező UVATERV Zrt.-vel.

M43 SZEGED–MAKÓ

1. SZAKASZ: 5. SZ. FŐÚT–47. SZ. FŐÚT
Mérnök: UTIBER Kft.

6,7 km hossz

M43 SZEGED–MAKÓ

2. SZAKASZ: 47. SZ. FŐÚT–4413. J. ÖK. ÚT KÖZÖTT, A TISZA-HÍDDAL

Főtervező: UTIBER Kft.

8,7 km hossz         

 

 

M43 SZEGED–MAKÓ

3. SZAKASZ: 4413. J. ÖK. ÚT–4415. J. ÖK. ÚT

Főtervező: UTIBER Kft.

16,2 km hossz

M43 MAKÓ–CSANÁDPALOTA–NAGYLAK
Főtervező: UTIBER Kft.

23,1 km hossz

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top