Referenciáink

M85-ös autóút, M1-Csorna

Tervezői szolgáltatás

Főtervező: Út-Teszt Kft.
A Sopron és Szombathely irányába való gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésének első ütemeként az M1-es autópálya és Csorna között épült 2×2 sávos autóút. A beruházásnak
köszönhetően tehermentesülnek a 85 sz.mfőút mentén élő települések a tranzitforgalom alól, és gyorsabb elérést biztosít Csorna és a Rábaköz felé.

20,8 kmhossz

2×2sáv

25,60 mszéles korona

5 dbkülönszintű csomópont

18 db műtárgy

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top