Referenciáink

M86-os autóút

Tervezői szolgáltatás

Főtervező: Út-Teszt Kft.
Szombathely város irányába való gyorsforgalmi úthálózat-fejlesztésnek – az M85-ös gyorsforgalmi út és Csorna elkerülőt követő – befejező eleme az M86 autóút Szeleste–Csorna közötti szakasza. A közel 40 km-es szakasszal Szombathely és Szeleste település között a már meglévő 2×2 sávos autóúti elkerülő elemekhez csatlakozva egybefüggő, közel 60 km-es M86 gyorsforgalmi út valósult meg. A beruházásnak köszönhetően tehermentesülnek a 86. sz. főút mentén élő települések a jelentős tranzitforgalom alól, és gyorsabb elérést biztosít M1 autópályán keresztül Budapest, valamint Hegyeshalom felé.

40,86 km 

2×2sáv

25,60 m útkorona-szélesség

5 db
különszintű csomópont

43 db
műtárgy

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top