Bemutatkozunk

közlekedési infrastruktúra fejlesztés

Bemutatkozunk

Az UTIBER Közúti Beruházó Kft. (UTIBER Kft.) az 1971-ben alapított Közúti Beruházó Vállalat utódjaként jött létre 1991-ben. Cégünk ma 100%-ban hazai jogi (Út- Teszt Kft.) és magánszemélyek tulajdonában van, és büszkén mondhatjuk, hogy alapítása óta meghatározó szerepet tölt be a hazai mélyépítés területén. A fokozatos fejlődésnek köszönhetően jelenleg mintegy 170 magasan képzett mérnök munkatársat foglalkoztatunk. A hazai mélyépítés és közlekedési infrastruktúra fejlesztés terén mérnöki tevékenységünkkel vagyunk jelen.  Hisszük, hogy évtizedes mérnöki tevékenységünkkel jelentősen hozzájárultunk a hazai közlekedési infrastruktúra fejlesztéséhez. Szerteágazó tervezői, mérnöki és egyéb szolgáltatásainknak és szakembereink tudásának köszönhetően egy projektciklust komplexen, a kezdetektől a teljes megvalósulásig képesek vagyunk elvégezni.

Célkitűzéseink

A jövőben is hangsúlyos szerepet szeretnénk betölteni a hazai közlekedési infrastruktúra-fejlesztés megvalósításában. A folyamatos fejlődéssel összhangban tevékenységünket igyekszünk úgy végezni, hogy a lehető legkisebb környezeti igénybevételt és környezeti terhelést idézzük elő, segítve ezzel környezetünk megóvását, a környezettudatos gondolkodás erősítését az építőiparban.

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top