Szolgáltatásaink

szolgáltatásaink

Mérnöki szolgáltatásaink

Cégünk tevékenységének egyik fontos területe a megvalósítás lebonyolítása, a teljes kivitelezési folyamat felügyelete, a mérnöki szaktanácsadás. Magasan képzett szakembereink ellenőrzik a munkák megkezdéséhez szükséges összes feltételt. Megvizsgálják a vállalkozó felkészültségét, a beépítendő anyagok és termékek minőségét, az építési- szerelési eljárások és technológiák megfelelőségét. Az UTIBER az infrastrukturális projektek területén a független mérnök feladatait is el tudja végezni. Cégünk volt Magyarországon az első, aki M1 és M15 autópályák, valamint az M5 autópálya koncessziós struktúrában megépített szakaszainak beruházása kapcsán ezen feladatokat ellátta.

Legfőbb mérnöki tevékenységeink:

Mélyépítés

Mélyépítési munkáink leginkább a közlekedési és városi infrastruktúra fejlesztésében öltenek formát. Részt veszünk autópályák, autóutak, gyorsforgalmi és főutak, pihenők, valamint városi közlekedési beruházások végrehajtásában is. Ezeken túl a villamospályák, összekötő és elkerülő utak, szerviz és kerékpárutak, valamint benzinkutak építését is elvégezzük.

Környezetvédelem – Víz- és hulladékgazdálkodás

Számunkra fontos, hogy a fejlesztések és beruházások során mi is hozzá tudjunk járulni a környezet megóvásához. Aktívan részt veszünk szilárdhulladék gazdálkodási rendszerek, lezárt hulladék lerakók rekultivációjában, szennyvíztisztító telepek, szennyvíz csatornák, ivóvíz vezetékek, árvízvédelmi, folyószabályozási létesítmények és kikötők építésében

Műtárgyépítés

A hidak és felüljárók megépítése mindig nagy és izgalmas kihívást jelent. Büszkék vagyunk, hogy az évek során több ilyen beruházásban vehettünk részt.

Vasúti beruházások lebonyolítása

Mérnök csapatunk zöldmezős és meglévő kötöttpályás infrastruktúra fejlesztéseknél, valamint rekonstrukcióknál komplex, minden szakirányra kiterjedő mérnöki bonyolítói tevékenységet lát el, a megvalósíthatósági tanulmányoktól egészen a használatbavételi engedélyekig.

 

» Tervezői szolgáltatások
» Egyéb szolgáltatások

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top