Szolgáltatásaink

szolgáltatásaink

Egyéb szolgáltatásaink

Közbeszerzések lebonyolításával foglalkozó igazgatóságunk valamint ingatlanrendezési és jogi osztályunk önálló egységként működik, amelyek tevékenysége tervezési és beruházás-lebonyolítási üzletágakhoz szervesen kapcsolódik.

Közbeszerzések lebonyolítása

Cégünk szerepel a regisztrált közbeszerzési tanácsadók magyarországi listáján. Hivatalos közbeszerzési szakértőink naprakész tudással bírnak a közbeszerzési szabályozás terén. Tevékenységünkhöz tartozik továbbá tenderdokumentációk készítése, tenderek teljes körű lebonyolítása, támogatási pályázatok készítése, valamint a megvalósíthatósági tanulmányokhoz szükséges gazdasági vizsgálatok elemzése.

Ingatlanrendezés, területelőkészítés

Területelőkészítési és Jogi osztályunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nyomvonalas létesítmények megvalósításához szükséges területek megszerzése mellett, a különböző beruházások területigényeinek biztosításában.

 

» Mérnöki szolgáltatások
» Tervezői szolgáltatások

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top