Referenciáink

Koncessziós autópályák - M5, M6

Mérnöki szolgáltatás

M5-ÖS AUTÓPÁLYA
Mérnök | Engineer: ARUP-UTIBER, Út-Teszt Kft.
Magyarországon elsőként láttuk el (ARUP-UTIBER Konzorcium) az M5 koncessziós struktúrájában megépített autópályaszakasz (17+400 – 173+895 km) független mérnök feladatait. Cégünk a mai napig betölti a független mérnök szerepét az üzemeltetés és fenntartás ellenőrzésében, valamint részt vesz mint műszaki ellenőr a 445. sz. Kecskemét északi elkerülő út és az M5-ös autópályacsomópont, valamint az új hetényegyházi pihenőhely építése, továbbá a meglévő hetényegyházi pihenőhely bontása projektben. Az M5-ös autópálya nagyjavítási munkáinak (17+400 – 173+895 km szakasz között) mérnöki feladatait az Út-Teszt Kft. látja el.

20 km felújítás

30 kmbal pálya építése

30 km2×2 sávos új szakasz

11 dbcsomópont

5 db pihenőhely

 

M6-OS AUTÓPÁLYA DUNAÚJVÁROS–SZEKSZÁRD
Mérnök | mérnök: UTIBER Kft.
Az M6-os autópálya kivitelezésén az M6 Tolna LOT 2 építési szakaszon (a 109+700-141+300 kmsz között) az UTIBER látta el a független mérnök szerepét. Ezt követően a garanciális munkáknál, továbbá
2016-tól az M6 Duna és Tolna szakasz üzemeltetési és fenntartási feladatainak független mérnöki feladatait is az UTIBER végzi.

65,1 km hossz

58 db műtárgy (ebből 3 völgyhíd)

8 dbcsomópont

4 dbpihenőhely

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top