Referenciáink

M44

Tervezői szolgáltatás

M44 TISZAKÜRT-KONDOROS, II. SZAKASZ

A projekt fő célja a térségi elérhetőség javítása, Békéscsaba mint megyeszékhely bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A tervezett gyorsforgalmi út a két Helsinki folyosó közötti gyorsforgalmi útjának szerepét fogja betölteni.

20 km hossz 

22,5 mkorona-szélesség

12 db műtárgy

1 db komplex pihenőhely

2×2 sáv

1 db különszintű csomópont

 

 

 

 

M44 LAKITELEK-TISZAKÜRT KÖZÖTTI SZAKASZ

A projekt fő célja a térségi elérhetőség javítása, Békéscsaba mint megyeszékhely bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A fejlesztendő gyorsforgalmi út nyomvonala ugyan nincs kijelölve Helsinki folyosónak, azonban jelentős kamionforgalommal bír, melynek nagy része magyar, román, bolgár kamion, azonban jelentős az egyéb pl. török, lengyel, cseh, szlovák, balti államokból származó kamionforgalom is. A gyulai határátkelőig való kiépítése esetén kapcsolatot teremthet az Arad-Nagyvárad között távlatokban, a határhoz közel tervezett gyorsforgalmi úttal.

10 km hossz 

22,5 m korona-szélesség

2 db különszintű csomópont

1 db mérnökség telep

2×2 sáv

1 db Tisza-híd

M44-ES TISZA HÍD
A mederhíd háromnyílású, 77,30 m + 152,00 m + 77,30 m támaszközű ferdekábeles híd. A párhuzamos övű vasbeton pályalemezzel ellátott, két zárt acélszekrénnyel rendelkező, öszvér merevítőtartók a külső oldaluknál tartókábelekkel vannak felfüggesztve az íves kialakítású vasbeton pilonokra.

Top