Referenciáink

M85 gyorsforgalmi út Nagylózs – Sopron KELET

Mérnöki szolgáltatás

A teljes M85 gyorsforgalmi út átadását követően Győrtől Sopronig, illetve az országhatárig kétszer két sávos főúton lehet autózni 110 km/h megengedett sebességgel.

A beruházásnak köszönhetően:

  • Az útszakasz mentesíti a 84. és 85. sz. főút környező szakasza által érintett településeket az átmenő forgalomtól
  • Sopron Megyei Jogú Várost beköti az országos gyorsforgalmi úthálózatba,
  • felgyorsítja a régió gazdasági fejlődését,
  • az utazási idő a szakaszon jelentősen rövidül
  • az érintett 17 település tehermentesül az átmenő forgalomtól
  • javul a térség megközelíthetősége
  • nő a közlekedés színvonala és biztonsága
  • mérséklődnek a környezeti ártalmak, csökken a zaj- és légszennyezés
15,4 km hossz 24,6 mkorona-szélesség11 db műtárgy1 db egyszerű pihenőhely2×2 sáv 2 db különszintű csomópont3 db különszintű vasúti keresztezés0,65 km vasúti pálya építés
1 db vadátjáró vasút felett
3+1 db patak keresztezés1 db mérnökségi telep Nagycenk

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top