Referenciáink

M0 Budapestet elkerülő körgyűrű

Mérnöki szolgáltatás

Az M0-s autóút, a köznyelvben gyakran budapesti körgyűrű, a Budapestet körbevevő
gyorsforgalmi út. A tervezett hossza 108 km, ebből hozzávetőlegesen 80 km épült meg.
Szakaszok:
– M0-s északi szektor: a Megyeri híd
– M0-s déli szektor: az 1-es főút és M5-ös autópálya között,
– M0-s keleti szektor: az M5-ös és M3-as autópályák között

66 km főpálya hossz

2×2, 2×3sáv

24csomópont

51 dbműtárgy

3 db Duna-híd

3 db pihenőhely

 

x

Az UTIBER Kft számára kiemelten fontos a munkavállalók védelme. A kormányzati intézkedésekkel összhangban, a koronavírussal való fertőzés kockázatának csökkentése érdekében megelőző intézkedéseket rendeltünk el. Munkavállalóinkat folyamatosan tájékoztatjuk a szükséges lépésekről, tájékoztatókat adunk ki a szigorú higiéniai előírások és elvárások betartásával kapcsolatban.

A zavartalan működés fenntartása érdekében technikai átállást valósítottunk meg, munkavállalóinknak - munkakörtől függően - otthoni munkavégzést biztosítottunk, ezzel is törekedve a személyes interakciók számának csökkentésére.

A munkavégzés színvonalának fenntartása mellett kérjük partnereinket, ügyfeleinket, hogy kapcsolattartás érdekében mérlegeljék, elengedhetetlen-e az UTIBER Kft. székházában, telephelyeinken történő személyes találkozás és az egyeztetéseket lehetőség szerint online platformon folytassák le. Munkatársaink állnak rendelkezésre a megadott elérhetőségeken, továbbiakban az Ügyvezetés az Igazgatói Titkárságok a napi szinten ellátandó feladatok elvégzése céljából ügyeletet tart.

Top